joi, 13 iulie 2017

Minciunele Szafi Free fără gluten ( fără lapte, ouă, drojdie, soia, fără zahăr adăugat )





          Ingrediente:

·       160 g de apă călduță
·       5 g de oțet de mere, sau zeamă de lămâie
·       12 g de eritrit ( aici )
·       Un praf de sare himalaya ( aici )
·       5 g de coajă de lămâie
·       Un vârf de cuțit de vanilie măcinată, sau un capac de esență de vanilie
·       150 g de amestec făină Szafi Free pentru gogoși americane
( aici )

Mod de preparare:

Amestecăm ingredientele în ordinea de mai sus, înainte de a adăuga făina, le amestecăm bine, apoi frământăm aluatul.
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă.

Întindem aluatul într-o foaie cu grosimea de 2-3 mm, și-l tăiem în forme de romburi, facem o gaură în mijlocul lor și luăm un colț pe care introducem în gaură, ca și cum vrem să le înnodăm.
Le prăjim în ulei de nucă de cocos.


Le putem servi cu budincă de ovăz cu gust de cacao sau de vanilie
( aici ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu