sâmbătă, 4 noiembrie 2017

Brioșe de ciocolata paleo, fără gluten (fără lapte, fără zahăr adăugat)




Poate fi preparat ușor și de cei care nu au timp,
sau fără experiență în gătit.
Este foarte gustoasă!

Poate fi consumat de cei care au intoleranță la glucoză, la lapte, soia, sau de cei care țin dietă paleo!

         Ingrediente (8 brioșe, 425 de grame):

·       140 g de amestec făină Szafi Reform pentru brioșe de ciocolată (aici)
·       4 ouă de mărimea M
·       20 g de ulei de nucă de cocos ( poate fi înlocuit cu apă, dar brioșele vor ieși mai uscate ) (aici)
·       70 g de apă
·       Aproximativ 40-50 g de eritrti, sau alt îndulcitor

Mod de preparare:

Amestecăm ouăle cu ulei de nucă de cocos și apă.
Adăugăm îndulcitorul și făina, apoi le amestecăm cu un tel.
Turnăm aluatul în 8 forme de brioșe mari, de silicon.
Se coc 20 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.


Valoarea nutrițională pe buctă cu ulei de nucă de cocos:

Valoare energetică : 103,7 kcal
Proteine : 5,3 g
Lipide : 6,4 g
Carbohidrați : 6 g


Valoarea nutrițională pe buctă fără ulei de nucă de cocos:

Valoare energetică : 82 kcal
Proteine : 5,3 g
Lipide : 3,9 g
Carbohidrați : 6 g






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu