joi, 13 iulie 2017

Plăcintă de cireșe și brânză de vaci, cu lapte ( fără gluten, poate fi preparat și fără lapte, fără zahăr adăugat, fără soia )




          Ingrediente:

·       130 g amestec făină Szafi Reform pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       30 g de făină de fibre de bambus ( aici )
·       70 g de îndulcitor de patru ori mai dulce ( aici )
·       250 g de brânză de vaci ( pentru cei care nu consumă lactate: brânzăpaleo )
·       250 g de cireșe ( cu sâmburi )
·       5 ouă de mărimea M
·       50 ml de lapte ( poate fi înlocuit cu lapte vegetal )
·       20 g de ulei de nucă de cocos ( aici )

Mod de preparare:

Amestecăm ingredientele lichide și cele uscate, în afară de cireșe și de brânză, în boluri separate.
Adăugăm brânza în amestecul de făină, apoi le lucrăm împreună cu ingredientele lichide.
Adăugăm în aluat cireșele fără sâmburi și-l turnăm într-o tavă unsă cu ulei.

Se coace 30-35 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, apoi o ungem cu ouă și-l coacem încă 20 de minute la 180 de grade.


Lăsăm să se răcească, apoi o feliem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu