vineri, 17 iunie 2016

Cașcaval paleo din conopidă ( fără lapte , gluten )




          Ingrediente :

·       250 g de Cocomas ( aici )
·       250 g de conopidă călită
·       150 g de brânză din ouă ( aici )
·       30 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       10 g de sare ( aici )
·       6 g de praf de copt ( nu este obligatoriu )( aici )
·       15 g de oțet de mere
·       5 g de zeamă de lămâie bio
·       60 g de gelatină

( observație : putem adăuga un vârf de cuțit de curcuma , să obținem o culoare gălbuie )

Mod de preparare :

Topim gelatina în crema de cocos și uleiul de cocos încălzit .
Turmixăm toate ingredientele până când obținem cremă , apoi o turnăm în formă . Putem folosi forme pentru brioșe sau pentru pâine .

Cașcavalul nu va avea gust de conopidă și de nucă de cocos . Putem adăuga condimente , ca de exemplu usturoi , verdețuri .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu